Skip to content

Asfalt, Schakt och Mark

Flera års erfarenheter av hårda ytor

Markarbeten är en viktig del av byggbranschen och innebär allt från grundläggning till landskapsarbete. Markarbeten kan vara komplexa och kräver ofta hög precision och omsorg för att säkerställa ett bra resultat. Som en erfaren mark entreprenör kan vi erbjuda våra kunder en rad tjänster för markarbeten. 

Asfalterade infarter eller parkeringsytor är ett måste för de flesta boende i villor och radhus för att skapa stabila och över tid hållbara ytor med lättare underhåll. Vi hjälper dig med att välja rätt material och utseende, som till exempel asfalt eller i kombination med gjutenbetong, plattor eller grusgångar.

Vi säkerställer att allt blir utfört på ett säkert och effektivt sätt. Vi ser till att din infart ser fantastisk ut och är säker att köra på och framför allt hållbart.

Grundläggning. Vi hjälper till med grundläggning för ny och utbyggnader, utjämning av mark, borrning av grundplintar, installation av dräneringssystem. 

Grävarbete Vi utför grävarbete för allt från mindre projekt som mindre trädgårdsdammar till större projekt som pooler och hela tomtschakter. 

Landskapsarbete Vi hjälper till med allt från enklare projekt som plantering av träd och buskar till mer komplexa projekt som gångar, uteplatser och vattenfall. 

Asfaltering Vi är erfarna inom asfaltering och kan hjälpa till med allt från mindre potthål, enstaka parkeringsytor, infarter till stora parkeringsplatser. 

Markförbättring Vi hjälper till med markförbättring genom att använda våra maskiner för att utjämna mark, ta bort ogräs och rensa diken. 

Vår personal är välutbildad och har mångårig erfarenhet inom markarbeten. Vi använder endast högkvalitativa material och modern utrustning för att säkerställa ett bra resultat på alla projekt. Vi strävar alltid efter att arbeta effektivt, säkert och med högsta kvalitet. 

Om du söker en pålitlig entreprenör för markarbeten, tveka inte att kontakta oss. Vi har ett starkt fokus på kundtillfredsställelse och vi är alltid här för att hjälpa dig med allt du behöver.

Varför välja oss?

  1. Erfaren personal: Vi har en erfaren och kunnig personal som har en stark kunskap om köksdesign och installation. Vi strävar efter att erbjuda en personlig och kundfokuserad tjänst, och vi arbetar nära med dig för att säkerställa att du får den köksmiljö du önskar.

  2. Fullständig tjänst: Vi erbjuder en fullständig tjänst som inkluderar allt från rådgivning till installation. Vi tar hand om allt från planering till detaljerna i din köksinredning, så att du slipper oroa dig för någonting.

  3. Brett utbud av material och utrustning: Vi erbjuder ett brett utbud av köksmöbler, bänkskivor, belysning och tillbehör, så att du kan få den stil du önskar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa material och utrustning för att säkerställa att din köksmiljö är både praktisk och estetiskt tilltalande.