Trädgårdsarbetare

Anställningsform: Säsongsanställning
Arbetsplats: Södertälje
Sista ansökningsdag: 

Trädgårdsarbetare med gröna fingrar och orädd för snö.

Är du en trädgårdsarbetare som gärna hjälper andra att förverkliga sina trädgårdsdrömmar och dessutom är: effektivpålitlig och vänlig? Vill du vara en del av Fastwind Entreprenad AB arbetslag? Om du dessutom är självgående och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ – då vill vi att du söker det här jobbet.

Arbetsbeskrivning

Som trädgårdsarbetare utför du tjänster såsom häckklippning, trädbeskärning, ogräsrensning och allmän uppröjning av trädgårdar. Arbetet omfattar också planteringar och förnyelse av trädgårdar. Vintertid så ingår snöröjning vanligtvis handskottning.

Arbetet är fysiskt krävande och förutsätter en förmåga att leverera på tid varje dag. Huvuddelen av uppdragen är halv- eller heldagsuppdrag; under en vanlig vecka kommer du därför att arbeta i olika trädgårdar, ta dig an varierande uppgifter och möta diverse utmaningar.

Arbetet kräver både teknisk kunskap i trädgårdsarbete – en estetisk blick men också förmågan att använda småmaskiner och redskap. Framförallt ser vi att du måste vara utåtriktad och kommunikativ i mötet med såväl kollegor som kunder för att vi tillsammans ska nå målen med varje uppdrag.

Beroende på ditt intresse och kompetens kommer du antingen arbeta med enstaka uppdrag eller ta hand om några av våra avtalskunder. Arbetar du med enstaka uppdrag så jobbar du i ett team som består av 2 eller 3 personer och har alltid någon erfaren trädgårdsarbetare med dig. Teamen arbetar oberoende men under ledning av teamledare och platschefen.

Som avtalsskötare får du ansvar för en uppsättning trädgårdar som du återkommer regelbundet till. Du skall arbeta utifrån kundernas prioriteringar och önskemål och se till att trädgården utvecklas under säsongen.

Krav
  • Serviceorienterad
  • Körkort B-nivå.
  • Trädgårdsintresse
  • God fysik
  • Vilja att lära.
  • Tala och förstår skrivna instruktioner på svenska.
  • Arbets- och uppehållstillstånd i Sverige
Meriterande
  • Utbildning eller erfarenhet av trädgårdsarbete
  • Erfarenhet eller utbildning i trädbeskärning, särskilt av fruktträd
  • Motorsågskort A eller AB

Om Fastwind

Fastwind Entreprenad AB är ett schakt och trädgårdsföretag med säte i Södertälje. Vi erbjuder schakt, asfaltering, trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning till privatpersoner, samfälligheter och företag. Vi är verksamma sedan 2012 i hela Stor-Stockholm, från Uppsala i norr till Norrköping i söder. Våra anställda möter variation i arbetsuppgifterna, den direkta uppskattningen från våra nöjda kunder och från kollegor. Vi satsar på att få en arbetskraft som är multikulturell och vi välkomnar personer från alla bakgrunder och nationaliteter. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Fastwind Entreprenad AB siktar på att anställa ca 5 personer för säsongen 2022, med utgångspunkt från Södertälje. Vi erbjuder utbildning i egen regi såväl som extern utbildning, anpassad efter de individuella behov och förkunskaper.

Ansökan skickar du såsom en CV till oss på info@fastwind.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *