Häckklippning

Fastwind Entreprenad AB hjälper dig att klippa din häck och vi gör ett perfekt resultat.

Kontakta oss idag på 070 -496 58 98 alt. 070 774 74 96 eller info@fastwind.se så bokar vi in ett av våra professionella team.

Lite tips: Beskär aldrig hårt i gran, tall eller en, helst inte heller i tuja och cypress. De kan visserligen beskäras, men bara så lite att du kortar in årsskotten (årets nya skott). Skär man bort mer finns det risk att det blir det stora bruna partier som aldrig fylls med grönska igen. Det är därför det är så viktigt att aldrig låta en häck av gran eller tuja växa okontrollerat, utan vara noga med att klippa årsskotten varje år så att den håller sig tät och fin. Har de blivit för stora kan de inte skäras tillbaka till lagom storlek med grönskan i behåll. Kapa inte heller en häck av gran eller tuja förrän den nått önskad höjd. Då stannar den i växten.

Tujahäck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *