Trädfällning

Behöver du fälla ett eller flera träd?

Ta inga risker, låt en expert fälla ditt träd. Lutar trädet in över huset? Ingen fara! Fastwind Allservice förmedlar endast professionella trädfällare som även tar hand om de mest knepiga fall.

Vi hjälper dig med transport och bortforsling!

När vi har fällt de träd som du vill bli av med, så erbjuder vi alltid våra kunder hjälp med bortforsling som extratjänst. Hos oss kan du i samband med trädfällning ta del av fördelaktiga avtal och priser på bortforsling som du annars får svårt att hitta som privatperson. När du låter oss ta hand om transport och bortforsling av trädet slipper du lägga ned energi på att fixa det själv och du får även ett förmånligt pris.

Om du önskar använda det som ved till egenbruk eller för försäljning kan vi hjälpa dig med med kubbning. Detta är ett fördelaktigt alternativ för dig som vedeldar. Det tar vanligtvis en till tre dagar att få det kapade trädet upprensat och bortforslat. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig med bortforsling.

Övriga tjänster

  • schaktning
  • bortforsling av schaktmassor
  • levereras av matjord, grus och dylikt

Eftersom vi utför många transporter både i egen regi med våra lastbilar samt med externa åkerier, så kan vi erbjuda dig mycket förmånliga priser. Oftast kan vi ge dig en offert med fastpris, vilken kan skilja sig lite åt från stad till stad beroende på olika förutsättningar. Ring eller mejla oss så svarar vi på dina frågor.
Vanligtvis jobbar vi med kranbilar med hela 30 kubiks lastutrymme, varför vi kan få ned antalet körvändor och därmed även priset på bortforslingen. Självfallet genomsyras vår verksamhet av ett miljötänkande där vi strävar efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Kontakta oss idag!

Anders 070 496 58 98

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *